Sådan får du biletter til drømmekampen

En fodboldkamp eller andre sportsbegivenheder opleves bedst, når du er der. Der er ingen tvivl om, at du har et bedre overblik over offsidelinjen, når du ser den på fjernsyn, men det kan bare ikke sammenlignes med at være på stadion. At stå sammen med tusindvis af andre fans, der skråler og skriger, mens kampen udfolder sig. Det er ikke særlig svært at få billetter til holdene herhjemme, men de største sportsoplevelser er oftest i udlandet. Det betyder, at det ikke altid er så nemt at finde billetter, fordi det er så populært at tage ud og opleve sportsbegivenheder af højeste klasse. Det gælder både fodbold, håndbold og alle de andre store begivenheder, som sporten har at byde på. Det kan tit blive dyrt at sætte i stand med rejsen og billettens pris, men du kan finde pengene gennem et kviklån.

 

Meld dig ind i en fanklub

De sjoveste begivenheder at være med til er dem, hvor dit favorithold spiller. Så er der meget mere på spil, og du kan måske endda synge med på nogle af slagsangene, der bliver skrålet på stadion. Hvis du har et bestemt hold, du holder meget af, så er det en god idé at melde dig ind i holdets fanklub. Disse fanklubber kan nogle gange skaffe dig billetter til dit yndlingshold, og de sørger i nogle tilfælde endda for at arrangere en hel rejse, så du bare skal købe dig med. Det er også lidt sjovere at være afsted i godt selskab.

 

Det sorte marked

Selvom det er ulovligt, er der ingen vej udenom, at det sorte marked er kæmpestort, når det kommer til sportsbegivenheder. Fordi der er så stor rift om billetterne, er der nogen, der køber billetterne og sælger dem videre til langt højere priser. Det er en kedelig sandhed, men det er ikke desto mindre sådan, det er. Hvis du ikke kan få billetter til den kamp, du rigtig gerne vil se, kan løsningen være at kigge mod det sorte marked. Det kan være i internetfora eller gennem en ven, der kender en ven. Det bliver dog tit noget dyrere.