Planlæg en luksusbrunch for vennerne

Brunch er den vidunderlige kombination af morgenmad og frokost, hvilket i sig selv er en genial opfindelse. Hvem siger man skal spise havregryn klokken 9 og så vente til klokken 12 med at spise varm mad? Brunch kombinere alt det bedste i et stort fantastiske måltid. Står du og skal planlægge en luksusbrunch for dine venner? Så skal du læse med i denne artikel. 

En luksusbrunch med ekstra kærlighed

Hvad udgør en god brunch? Der skal være både være noget frisk, noget sødt, noget salt og naturligvis masser af dejligt brød. Kage er også et absolut must, og det må gerne være lidt ekstra lækkert, når man inviterer til luksusbrunch. Glem alt om tørre te-birkes, men kig forbi seestbageri og fyld kurven op med friskbagt brød, hindbærtærter og Danmarks bedste romkugler. 

Brunch og bobler

Den klassiske brunch kombineres ofte sammen med et sprudlende glas mimosa, som er en blanding af champagne og appelsinjuice. Det er en frisk og velsmagende drik, som ikke er alt for alkoholiseret – medmindre du altså drikker alt for mange glas. 

Der er også mange som elsker et forfriskende glas Bloody Mary, som er vodka blandet med tomatjuice. Det lyder måske som en sjov kombination, men det smager himmelsk, og passer perfekt til en luksusbrunch.

Gå ikke ned på lækkerier

Hvis en brunch skal være luksuriøs, så skal der være rigeligt med mad. Dæk bordet med et sortiment af ost og friskbagtbrød og lidt frugt, som man kan nippe til. Røræg og bacon er en klassiker, og hvis I er vilde med kød, så er cocktailpølser også et must. En luksusbrunch kan også serveres med små glas med yoghurt med knasende crumble på. Til sidst så må du ikke glemme rigeligt med kage og drikkevarer. Det er altid bedre at servere for meget end for lidt – man kan altid gemme til dagen derpå!