Derfor skal du ud og sejle til sommer!

Der er meget lidt, der kan slå fornemmelsen af at være ude på vandet, vinden i håret, udnytte naturens kraft til at komme frem af og stole på ens egen og sine holdkammeraters færdigheder.

Man bliver rolig og begynder at forstå sig selv

Sejlads er en fantastisk måde at få fred og ro ind i sit alt for travle liv. Videns susen om ørerne, når den suser i håret, eller vandet, når den bruser forbi båden, kan være meget afslappende og centrerende, en perfekt modgift til den moderne stress vores morderne liv giver os. Det giver travle mennesker forståelsen af, at de kan slappe af, samtidig med at de fokuserer på at sejle. Båden bliver nu verdenscentrum i dit eget lille univers. Så tag familien med, og husk redningsveste! Husk også en svømmevest, hvis I skal ud og bade.

Det er den perfekte måde at blive venner med naturen

Det at sejle er den perfekte måde at blive en del af naturen. Se fiskene svømme omkring båden, og føl at du er en af dem. Man begynder at forstå, hvordan vejret kommer til at påvirke båden, og på den måde lærer du at få enorm meget respekt for den naturlige verden. Det at sejle er også meget miljøvenligt; du forurener ikke himlen eller havet med fossile brændstoffer, men rejser på samme måde, som man har gjort for mange tusind år siden.

Man lærer at være en del af et hold

Hvis man rejser alene, kan det selvfølgelig lede til nogle reflekterende øjeblikke, men med et hold så lærer man at arbejde sammen og måske også skabe livslange venskab. Du vil begynde at have mere tillid til andre mennesker, da alle skal gøre hvert sit, for at få båden til at sejle ordentligt.