3 perfekte bud på den rigtige fødselsdags- eller julegave!

Vi har alle stået i et dilemma, når det kommer til indkøb af fødselsdags- eller julegaver. Hvilke gaver passer nøjagtigt til personen, og skal man vælge at følge ønskesedlen eller tænke anderledes, så personen bliver rigtig overrasket? Det kan være meget svært at købe den perfekte gave til den, du holder af – specielt hvis personen ikke rigtig ønsker sig noget som helst. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med 3 perfekte bud på en gave til dine kære!

  1. Oplevelsesgaveroplevelsesgaver

Det første, og helt klart også mest sikre bud på en fantastisk gave, er et oplevelsesgavekort. Med et oplevelsesgavekort får du muligheden for at vælge specifikt, hvad du synes, at personen skal opleve, men du kan også vælge at købe et åbent oplevelsesgavekort, således at personen selv kan vælge deres oplevelse. Der er rigtig mange fordele ved at give et oplevelsesgaver i fødselsdags- eller julegave, da du både kan være kreativ, men samtidig også kan være sikker på, at gaven falder i god jord. En oplevelsesgave skal nemlig ikke byttes! Oplevelser er varige minder, som personen vil huske for evigt, og derfor er et oplevelsesgavekort en fantastisk, givende gave til dem, du holder af. Herudover kan oplevelsesgavekort fås i mange forskellige prisklasser, således at der er noget til enhver størrelse pengepung og enhver lejlighed! Leder du derfor efter den helt rigtige jule- eller fødselsdagsgave, så er et oplevelsesgavekort et virkelig godt bud!

  1. Giv en ged i gave!goat-1461917_640

Dette perfekte bud på en fødselsdags- eller julegave er specielt rettet mod ham/hende, der ikke rigtig ønsker sig noget, men som samtidig har hjertet på rette sted. Dette gælder naturligvis både for giveren og modtageren, der begge får en stor glæde ud af netop denne gave, der konkret går ud på at købe en ged til de trængende i Afrika! Man kan flere forskellige steder købe et bevis på, at man har doneret sine penge direkte til, at familier i Afrika kan få en ged, der kan give dem mælk, pels og andre brugbare ting. Du har dermed ikke blot givet en meget betydningsfuld og rørende gave til ham/hende, du holder af, men du har også glædet en familie i Afrika – altså en gave, der glæder rigtig mange mennesker!

  1. ”Tidskupon”

Dette er en helt gratis, men ikke desto mindre fantastisk ide til en gave til dem, du holder meget af – en tidskupon! Helt konkret går konceptet ud på, at du giver en håndskreven liste med kuponer af f.eks. 45 minutters varighed, som personen kan indløse på ethvert tidspunkt til at få din ubetingede opmærksomhed. I denne travle tidsalder, hvor vi alle render rundt med vores egne gøremål, vil dette være en fantastisk gave at give og få, da man kan komme til at tilbringe mere tid med dem, man elsker. Det lyder måske som en lidt latterlig ide, men vi garanterer for, at det vil være en fantastisk gave og oplevelse for alle parter!